Melodifestivalen

Hej!

Detta gnäll om melodifestivalen – jag läser om hur dåligt det är, vilka skit låtar och att man borde bojkotta ”skiten” men hur kan ni veta allt detta för ni som klagar hoppas jag gör som jag och väljer en annan kanal. Eller folk sitter framför burken och klagar efteråt, när man sett hela programmet?! För mig är det väldigt enkelt antingen tittar jag på programmet och har jag tittat på hela måste jag tyckt det var bra. Annars väljer jag en annan kanal. Programmet som folk hatar att älska – det är melodifestivalen.

Jag önskar er en bra måndag! Jag och Magnus drar ner till strandbaden – och jag hoppas inte stormen gjort allt för mycket väsen av sig.

Hej så länge!

Publicerat av

veronikambengtsson

Här skriver jag om både det ena och andra som fångar mitt intresse - om att vara här och nu. Jag är en kvinna i mina bästa år - fru till Magnus, mamma till två grabbar, matte till Nisse och Harley - och farmor till Clara. Jag älskar att åka hoj med Magnus - promenader, läsa, resa, fota, skriva och mycket annat. Livet är till för att levas - det är mitt liv här och nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s