Roffa åt dig så mycket du kan

Hej!

Söndag kväll och jag känner mig trött och lite sliten – och vad är det bästa man kan göra då? Krypa ner i sängen läsa en bok, kolla nyheter – och bara slappa. Rätt mysigt när jag hör tv:n där nere och vet att Magnus – och hundarna har kollen ❤️

Nyheterna är inte roliga att läsa med allt om coronaviruset, det är både högt och lågt i debatten. Jag tycker man blir lite ledsen över alla dessa som bunkrar upp och hyllorna gapar tomma i affären. Vi pratar om att hjälpa varandra i kris men det är som vanligt – vissa roffar åt sig så det inte räcker till alla. Jaja det är den världen vi lever i. Lite hysteriskt men samtidigt ska vi visa respekt och tänka mer än en gång vilka vi besöker just nu!

Imorgon en ny vecka nya utmaningar och det är en fastedag för mig. Rätt gött för både kroppen och knoppen med två fastedagar i veckan. Var ett tag sedan jag körde 5:2 men känner att nu är det dags och jag vet hur bra jag mår efteråt!

Var rädd om er!

En goer kväll till er alla!

Kramis

Publicerat av

veronikambengtsson

Här skriver jag om både det ena och andra som fångar mitt intresse - om att vara här och nu. Jag är en kvinna i mina bästa år - fru till Magnus, mamma till två grabbar, matte till Nisse och Harley - och farmor till Clara. Jag älskar att åka hoj med Magnus - promenader, läsa, resa, fota, skriva och mycket annat. Livet är till för att levas - det är mitt liv här och nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s