Håll ut….

G’kväll!

Då har det kommit besked om nya åtgärder för covid-19, många är förskräckta och tycker det gått till överdrift – jag säger som Gert Fylking – Äntligen!

Jag hoppas att alla står ut ett tag till så vi kan leva normalt igen! Det är tufft för alla – och tuffare för vissa men vi gör det för att överleva – inget annat. Håll ut och håll avstånd om du sen är 20 eller 100 år spelar ingen roll – tar vi alla vårt ansvar så kanske…..

Det finns inget som heter just nu – ”jag måste ju kunna leva och unna mig i dessa tråkiga tider” Absolut men reser du och flänger fram och tillbaka så ta ditt ansvar om du blir drabbad och avsäg din sjukhussäng till någon som verkligen vill leva. Hårt kanske – men det är min filosofi.

Idag mådde jag mycket bättre så jag och Harley var nere vid havet och gick en långpromenad. Blåst och kalla vindar jag bara älskar det. Är man född vid havet och uppvuxen med havsutsikt från mitt barndomsrum så är havet ett måste. Jag vet att jag inte kan bo långt ifrån detta hav – har testat. Det är nåt visst, lite skrämmande samtidigt som det är lugnande – konstig känsla men så är det för mig!

Sov gott och håll avstånd!

Författare: veronikambengtsson

Här skriver jag om både det ena och andra som fångar mitt intresse - om att vara här och nu. Jag är en kvinna i mina bästa år - fru till Magnus, mamma till två grabbar, matte till Nisse och Harley - och farmor till Clara. Jag älskar att åka hoj med Magnus - promenader, läsa, resa, fota, skriva och mycket annat. Livet är till för att levas - det är mitt liv här och nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s